Untitled
07 aug 2015
week 192: 30 juli t/m 5 augustus

Op 31 juli was Bas ’s morgens erg huilerig. Hij moest overal om huilen en zei dan helemaal overstuur: “ik kan niet stoppen met huilen”; heel zielig! Later op de dag was hij heel vervelend en kon ik wel huilen ;-). Hij rende steeds heen en weer, was de hele tijd aan het gillen en hij was iedere keer de grens op aan het zoeken. ’s Middags zijn we naar de kinderboerderij en de spoorwegovergang geweest. Bas heeft de hele weg zelf gefietst en dat ging verrassend goed. Vorige keren was hij heel onzeker en moest ik hem steeds duwen, maar nu was hij niet bang en juist boos als ik hem wilde helpen (bij het oversteken van de grote weg vond ik het toch echt even nodig om hem een beetje te duwen).
Bas, Laura en ik zijn op 01 augustus boodschappen gaan doen. Daarna is Bas met Mark mee naar de Praxis geweest. ’s Middags kwamen opa en oma Van Aerle, tante Willeke, oom Tom, tante Maartje en Eline bij ons barbecueën. We hebben lekker gegeten en de kindjes hebben heel fijn gespeeld.
Op 02 augustus zijn we naar het nieuwe huis van Agnes, Pepijn, Lisa en Tim gaan kijken. Bas had 2 dozen met treinen in de speelkamer zien staan en hij vroeg of hij daarmee mocht spelen. We hebben lekker in de tuin gezeten en Bas is een hele tijd zoet geweest met de treinen. Toen we gingen, vroeg hij zelfs of hij nog een keer met de trein mocht komen spelen ;-). ’s Middags kwamen opa en oma Van Mierlo even op bezoek en hebben Bas en Laura lekker in de tuin gespeeld. Na het avondeten zijn we een stuk gaan wandelen. Laura ging mee op de driewieler en Bas op zijn fiets; ook nu deed Bas het erg goed.
Op 03 augustus hebben Bas en Laura veel in de tuin gespeeld en lekker met water gekliederd. Het was erg warm. ’s Middags vonden Bas en Laura het te warm buiten en hebben ze samen televisie liggen kijken (Peppa Pig). Na het avondeten zijn we met zijn vieren naar de “olifantenglijbaan” geweest; Bas op zijn fiets en Laura op de driewieler.
Op 04 augustus zijn we ’s middags bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld.
Opa Van Mierlo was jarig op 05 augustus. Bas, Laura en ik zijn op de fiets naar opa gegaan. Bas en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld met de bal, op de schommelbank en op de skelter. Toen Bas en Laura bij de hertjes gingen kijken, kwam Bas ineens hard huilend naar mij toegerend: hij was gestoken. Hij heeft een hele tijd op schoot gezeten en gelukkig ging het daarna weer beter. Bas en Laura waren een tijdje fijn bij de schuur aan het spelen en het was verdacht stil. Toen ik ze ging halen voor het eten, bleek dat ze de buitenkraan opgedraaid hadden. Ze waren helemaal nat, maar hadden wel plezier gehad ;-). Na het eten is Bas nog even gebleven met Mark en ben ik met Laura weer naar huis gefietst.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative